Hoiva-alan osaajat

Suomeen saapuvat sairaanhoitajat aloittavat hoiva-avustajina ja kouluttautuvat tarvittaessa lähihoitajiksi oppisopimuksella.

Suomeen saapuvat sairaanhoitajat aloittavat hoiva-avustajina ja kouluttautuvat tarvittaessa lähihoitajiksi oppisopimuksella

Helpotamme suomalaisen terveydenhuollon hoitajapulaa ja alan henkilöstövajetta työperäisen maahanmuuton kautta. Rekrytoimme Filippiineiltä ja muualta maailmasta sairaanhoitajia, jotka saapuvat Suomeen hoiva-avustajiksi ja tarvittaessa kouluttautuvat oppisopimuksella lähihoitajiksi.

Filippiineiltä Suomeen rekrytointiprosessimme ja lähtömaakoulutuksen kautta saapuvat hoitajat ovat kouluttautuneet sairaanhoitajiksi englannin kielellä Yhdysvaltojen mallin mukaan.

Hoitajien ammattitaito varmistetaan rekrytoinnin kaikissa vaiheissa

Ammatillisen pätevyyden varmistamme monessa rekrytoinnin vaiheessa, ja rekrytoinnin olennaisena osana ja seurannan kohteena on Suomeen työperäisen maahanmuuton kautta töihin tulevan hoitajan kielitaidon kehittyminen niin yleissanaston kuin ammatillisenkin sanaston osalta. Voit lukea tarkemmin rekrytoinnista ja koulutuksesta Rekrytointi ja koulutus -sivultamme.

Globaalisti noin 10 miljoonaa filippiiniläistä sairaanhoitajaa työskentelee yli 200 maassa. Filippiineillä valmistuu noin 400 000 sairaanhoitajaa vuosittain. Noin 85 prosenttia valmistuneista hoitajista on työskennellyt jossain vaiheessa ulkomailla.

Suomessa työskentelevien hoitajien palkka ja työehdot määräytyvät alan suomalaisen työehtosopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajia kouluttavaan filippiiniläiseen yhteistyökumppaniimme voit tutustua Yhteistyökumppanit-sivulla.